![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-1280-5861d7ff78ba73c2c04f2f5bf5bfca89.jpeg)
![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-768-f17869a88e5f05125fdbd82e9fd59021.jpeg)
Krem Patissiere
Krem Patissiere
Krem budynowy do wypełnień. Przechowywać w warunkach chłodniczych.
Opis receptury
Krem
- 400.00 g Delice Patissiere
- 1 000.00 g Woda
Wszystkie składniki mieszać na szybkich obrotach przez ok. 4 minuty (przy zastosowaniu rózgi).
![Krem Patissiere](https://www.zeelandia.pl/receptury/32_kremy/352_krem_patissiere/@@images/image-400-799b9e38f318c2c55a2d87ab510b6891.jpeg)
Produkty
Delice Patissiere
Lekki krem budyniowy do wypełnień.