![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-1280-5861d7ff78ba73c2c04f2f5bf5bfca89.jpeg)
![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-768-f17869a88e5f05125fdbd82e9fd59021.jpeg)
Maestro Black
Maestro Black
Pyszne ciasto czekoladowe na bazie Maestro Black
Opis receptury
Maestro Black
- 1 000.00 g Maestro Black
- 600.00 g olej
- 500.00 g jaja
- 100.00 g woda
Wszystkie składniki mieszać na średnich obrotach przez ok. 3 minuty (przy zastosowaniu płaskiego mieszadła). Masę wyłożyć do rantu o wymiarach ok. 30 x 40 cm. Wypiekać w temperaturze 180°C przez ok. 45 minut.
![Maestro Black](https://www.zeelandia.pl/receptury/27_inne/1395_maestro_black/@@images/image-400-29892df8a283678ff86e3d5315f5ee40.jpeg)
Produkty
Maestro Black
Mieszanka do wypieku czekoladowego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.