![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-1280-5861d7ff78ba73c2c04f2f5bf5bfca89.jpeg)
![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-768-f17869a88e5f05125fdbd82e9fd59021.jpeg)
Muffiny Amerykańskie Choco *
Muffiny Amerykańskie Choco *
Amerykańskie muffiny są delikatne i puszyste w środku, z charakterystyczną skórką na górze.
Opis receptury
- 1 000 g Muffiny Amerykańskie Choco
- 450 g olej
- 450 g woda
Wszystkie składniki mieszać na wolnych obrotach przez ok. 5 minut (przy zastosowaniu płaskiego mieszadła). Masę dozować do tulipapilotek (ok. 100 g/szt.). Wypiekać w temperaturze 180°C przez ok. 35 minut (nie przesuszać).
![Muffiny Amerykańskie Choco *](https://www.zeelandia.pl/receptury/27_inne/1171_muffiny_amerykanskie_choco_%2A/@@images/image-400-29892df8a283678ff86e3d5315f5ee40.jpeg)