![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-1280-5861d7ff78ba73c2c04f2f5bf5bfca89.jpeg)
![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-768-f17869a88e5f05125fdbd82e9fd59021.jpeg)
Beza Bianca
Beza Bianca
Receptura podstawowa Beza Bianca
Opis receptury
- 1 000.00 g Beza Bianca
- 900.00 g Cukier
- 1 000.00 g Woda
*woda o temperaturze minimum 70° C
Wszystkie składniki mieszać na szybkich obrotach przez ok. 8 minut (przy zastosowaniu rózgi). Wyszprycować bezy, wypiekać (suszyć) w temperaturze ok. 100-120oC przez ok. 75 minut (czas suszenia uzależniony od naważki).
![Beza Bianca](https://www.zeelandia.pl/receptury/25_ciastka/3719_beza_bianca/@@images/image-400-72f52ab8f16929951a329b3653dae7a0.jpeg)