Scaldis Biały
Scaldis Biały
Kuwertura czekoladopodobna biała.
Zalety
- łatwość przyrządzania
- szybkie i równomierne zastyganie
- doskonały smak i kolor
- odporność na wysokie temperatury
- elastyczność - równomiernie przylga do ciasta
- wysoka temperatura topnienia
- możliwość stosowania w pracy ręcznej i mechanicznej
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Scaldis Biały 10.0 | 10.00 KG | karton |
Opis produktu
Scaldis jest wysokiej jakości kuwerturą czekoladopodobną o szerokim zastosowaniu. Produkt stosowany jest do dekoracji ciast oraz jako polewa cukierków czekoladowych. Na bazie Scaldisu można przyrządzać kremy i nadzienia. Idealny do produkcji figurek i dekoracji z czekolady. Scaldis jest bardzo łatwy w przyrządzaniu, równomiernie pokrywa powierzchnię ciast. Po zastygnięciu tworzy gładką, niepękającą, a zarazem delikatną masę czekoladopodobną, odporną na niskie i wysokie temperatury. Scaldis jest dostępny w dwóch rodzajach: Scaldis Biały – czekolada biała, Scaldis Deserowy – czekolada deserowa.