UniKrem
UniKrem
Uniwersalny krem budyniowy w proszku.
Zalety
- •szybkie i łatwe przygotowanie na zimno,
- •może być używany na surowo i do wypieku
- •gęsta, stabilna konsystencja,
- •uniwersalne zastosowanie: do kremów budyniowych, półtłustych, jako stabilizator do sernika,
- •możliwość łączenia z: bitą śmietaną, masłem, margaryną, mlekiem, czekoladą, kakao, winiakiem i innymi dodatkami smakowymi.
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
UniKrem 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
UniKrem to wysokiej jakości krem budyniowy o szerokiej gamie zastosowań. Może być wykorzystywany jako klasyczny krem budyniowy zarówno na surowo, jak i do zapiekania. Charakteryzuje się gładką, gęstą konsystencją, stabilnością oraz doskonałym waniliowo-śmietankowym smakiem. UniKrem doskonale sprawdza się także jako baza kremów półtłustych i Suisse w połączeniach z tłuszczem i śmietaną. Wykorzystując go, w łatwy sposób przyrządzisz wyśmienite kremy do eklerów, karpatek, ciastek bankietowych czy tortów. Krem bardzo dobrze komponuje się z różnorodnymi dodatkami smakowymi jak alkohol, kakao, pasty smakowe itp.