Kremy
Vankrem

Deserowy krem budyniowy o wszechstronnym zastosowaniu.

Zalety

  • szybkie i łatwe przygotowanie
  • przyrządzany na zimno
  • możliwa aplikacja na zimno
  • sztywna konsystencja
  • wyjątkowa stabilność – nie puszcza wody
  • doskonały waniliowy smak
  • zawsze jednolita i gładka struktura
  • baza do przygotowania różnych rodzajów kremów: budyniowych, półtłustych, tłustych
  • można łączyć z: bitą śmietaną, masłem, margaryną, mlekiem, czekoladą, kakao

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Vankrem 10.0 10.00 KG worek
Vankrem 25.0 25.00 KG worek

Opis produktu

Vankrem to wysokiej jakości krem w proszku, dzięki któremu przygotować można nadzienie budyniowe o wielu zastosowaniach. Produkowany na bazie pełnego mleka w proszku jest doskonałym, wydajnym i prostym w przygotowaniu kremem. Można do niego dodać kakao lub kuwerturę czekoladową i przygotować smaczny krem czekoladowy. Można również dodać ajerkoniak, aby otrzymać smaczne nadzienie do pączków.
Vankrem idealnie nadaje się jako nadzienie do drożdżówek, ciast i tortów, eklerów, napoleonek i karpatek. Stosować można go także do serników, jako stabilizator masy serowej. Krem można mrozić i poddać wypiekowi.