Komoska
Komoska
Mieszanka 60% do produkcji pieczywa żytniego i mieszanego z ziarnami komosy ryżowej czerwonej i siemienia lnianego złotego.
Zalety
- Oryginalne składniki mixu (komosa ryżowa czerwona i siemię lniane złote)
- Mieszanka do produkcji pieczywa żytniego i mieszanego żytnio-pszennego
- Nadaje się zarówno do produkcji chleba, jak i drobnego pieczywa
- Długo utrzymuje świeżość
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Komoska 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
Mieszanka 60% do produkcji pieczywa żytniego i mieszanego z ziarnami komosy ryżowej czerwonej i siemienia lnianego złotego. Otrzymane pieczywo jest aromatyczne, pełne smaku, długo zachowuje świeżość, uzyskuje dużą objętość i otwartą porowatość. Poza komosą ryżową i siemieniem lnianym zawiera również słonecznik i proso, które nadają mu wyjątkowy i charakterystyczny smak.