Pozostałe Pozostałe

Bianca Meringue

Koncentrat do wypieku bezów.

Zalety

  • szybkie i łatwe przygotowanie- ubijanie składników trwa tylko 5 minut
  • stała jakość wypieku
  • stabilna, podatna na modelowanie piana
  • biały kolor po wypieku
  • gładka tekstura
  • doskonały smak
  • brak problemów mikrobiologicznych
  • brak strat białka, które wystepują przy tradycyjnym wypieku

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Bianca Merinque 6.0 6.00 KG karton

Opis produktu

Bianca to koncentrat do wypieku bezów i blatów bezowych na bazie białka kurzego w proszku. Produkt jest bardzo łatwy i wygodny w użyciu. Przygotowanie piany do wypieku trwa tylko 5 minut. Ubita piana jest stabilna i podatna na modelowanie. Dzięki koncentratowi Bianca gwarantowana jest stała jakość wypieku. Bezy są lekkie, gładkie, zachowują biały kolor. Ciastka są umiarkowanie słodkie. Stosując Biancę, unika się problemów mikrobiologicznych oraz strat treści jaj, które mogą występować przy zastosowaniu jaj kurzych.

Bianca Meringue