![Emulsje Emulsje](https://www.zeelandia.pl/produkty/14_emulsje/@@images/image-1280-7ab91bf0296d79842acbba434cd473cd.jpeg)
![Emulsje Emulsje](https://www.zeelandia.pl/produkty/14_emulsje/@@images/image-768-f17869a88e5f05125fdbd82e9fd59021.jpeg)
Carlo
Carlo
Emulsja do form i blach piekarskich, na bazie oleju roślinnego.
Zalety
- Emulsja na bazie olejów roślinnych
- Może być stosowana do blach i form aluminiowych, ze stali ciemnej oraz powierzchni silikonowych
- Nadaje się do wypieku produktów piekarskich
- Łatwa w rozprowadzaniu
- Ma dużą lepkość
- Blachy i formy można pokrywać emulsją kilka godzin przed wypiekiem
- Biały kolor emulsji ułatwia równomierne rozprowadzanie
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Carlo 15.0 | 15.00 L | pojemnik |
Carlo 210.0 | 210.00 L | inny |
Carlo 1000.0 | 1 000.00 L | pojemnik |
Opis produktu
Carlo to emulsja produkowana na bazie olejów roślinnych. Dzięki wysokiej lepkości doskonale przylega do powierzchni form i blach. Emulsja Carlo ma biały kolor, co ułatwia jej równomierne rozprowadzanie. Blachy i formy można pokryć emulsją kilka godzin przed wypiekiem. Carlo pozytywnie wpływa na kolor skórki pieczywa.
![Carlo](https://www.zeelandia.pl/produkty/14_emulsje/327_carlo/@@images/image-400-849899e4bb31920c858d9fafd39b19e1.jpeg)