Carlo
Carlo
Emulsja do form i blach piekarskich, na bazie oleju roślinnego.
Zalety
- Emulsja na bazie olejów roślinnych
- Może być stosowana do blach i form aluminiowych, ze stali ciemnej oraz powierzchni silikonowych
- Nadaje się do wypieku produktów piekarskich
- Łatwa w rozprowadzaniu
- Ma dużą lepkość
- Blachy i formy można pokrywać emulsją kilka godzin przed wypiekiem
- Biały kolor emulsji ułatwia równomierne rozprowadzanie
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Carlo 15.0 | 15.00 L | pojemnik |
Carlo 210.0 | 210.00 L | inny |
Carlo 1000.0 | 1 000.00 L | pojemnik |
Opis produktu
Carlo to emulsja produkowana na bazie olejów roślinnych. Dzięki wysokiej lepkości doskonale przylega do powierzchni form i blach. Emulsja Carlo ma biały kolor, co ułatwia jej równomierne rozprowadzanie. Blachy i formy można pokryć emulsją kilka godzin przed wypiekiem. Carlo pozytywnie wpływa na kolor skórki pieczywa.