Maestro Pistacja
Maestro Pistacja
Mieszanka do wypieku biszkoptu o smaku pistacjowym
Zalety
- delikatny miękisz o drobnej porowatości
- łatwy w przyrządzaniu
- szybki (10 min) w porównaniu z tradycyjną recepturą (30 min)
- może leżakować w formach do 2 godzin przed wypiekiem
- naturalny barwnik
- przykuwająca wzrok barwa
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Maestro Pistacja 1.0 | 1.00 KG | worek |
Maestro Pistacja 15.0 | 15.00 KG | worek |
Opis produktu
Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowego o smaku pistacjowym, pozwalająca w znacznym stopniu skrócić oraz uprościć proces przygotowania, jednocześnie zapewniając wysoką, powtarzalną jakość gotowego wyrobu. Miękisz charakteryzuje się drobną porowatością i zwartą strukturą. Idealna baza do wypieku blatów, rolad, ciast deserowych, omlecików, stefanek. Przygotowane aplikacje z wykorzystaniem produktu, zachwycą Konsumentów otwartych na nowe smaki.