Mango Tropicana E limited
Mango Tropicana E limited
Mieszanka do wypieku ciasta o smaku mango – marakuja.
Zalety
- krótka etykieta
- orzeźwiający, cytrusowy smak
- atrakcyjna, intensywna barwa
- duży przyrost ciasta
- uniwersalność zastosowania
- nie zawiera emulgatorów
- nowoczesne połączenie smaków
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Mango Tropicana E limited 15.0 | 15.00 KG | worek |
Opis produktu
Mieszanka biszkoptowo – tłuszczowa do wypieku ciasta o smaku mango – marakuja. Używając mieszanki, można przygotować doskonałe ciasto o delikatnym, wilgotnym miękiszu. Ciasto ma orzeźwiający, cytrusowy smak oraz intensywną, pomarańczową barwę. Główną zaletą produktu jest krótka etykieta, oraz ograniczona ilość substancji „E”. Idealna baza do wypieku babki, blatu czy warstwy tortu. Przygotowane aplikacje z wykorzystaniem produktu, zachwycą konsumentów popularnym połączeniem smaków, zwracając ich uwagę na różnorodność doznań.