Produkty

Produkty

Sortowanie
1 2
Galaretki

Linia galaretek o świeżym smaku i wyraźnej barwie. Galaretki wyróżniają się szybkim żelowanie. Idealnie nadają się do zastosowania jako deser lub składnik ciasta.

Stabilizatory do śmietany

Produkty do stabilizowania bitej śmietany. Dzięki ich użyciu bita śmietana zachowuje stałą konsystencję i świeży, naturalny smak. Bita śmietana ubita ze stabilizatorami może być używana do wypełnień lekkich ciast deserowych, tortów, rolad, eklerów etc. oraz do ich dekorowania.

Polewy

Wysokiej jakości polewy oraz pomady cukiernicze do dekorowania ciast i ciastek. Oprócz podstawowego zastosowania można ich używać również jako bazy do przyrządzania kremów i nadzień.

Czekolady

Dzięki nowej serii profesjonalnych czekolad Arabesque, proces wytwarzania słodkich specjałów staje się łatwiejszy i bardziej niezawodny. Arabesque to wysokiej jakości czekolada, która topi się szybko i równomiernie, jest łatwa w stosowaniu, wyśmienicie smakuje i nadaje produktom elegancki połysk.

Żele i glazury

Produkty dekoracyjne do ciast i deserów nadające im doskonały połysk. Ciasta dekorowane żelem mają atrakcyjny wygląd i dłużej zachowują świeżość.

Masy cukrowe i migdałowe

Masy dekoracyjne i produkty z migdałów. Dzięki ich zastosowaniu aplikacje cukiernicze można dekorować w wyjątkowy sposób. Masy migdałowe są wyjątkowo gładkie, nie pękają i nie kruszą się. Wyjątkowa plastyczność umożliwia modelowanie prostych dekoracji.

Dekoracje Dobla

Najwyższej jakości dekoracje cukiernicze wykonane z belgijskiej czekolady.

Posypki

Mieszanki różnych komponentów stanowiące gotowe posypki służące do dekorowania.

Desery

Gotowe mieszanki do przygotowania wykwintnych deserów. Łatwe i proste w przygotowaniu. Doskonałe i wygodne rozwiązanie dla kawiarni i gastronomii.

Lody i granity

Produkty dedykowane dla lodziarni i cukierni we wszystkich kolorach tęczy.

Emulsje

Szeroka gama produktów do smarowania blach. Ekonomiczne i proste w użyciu, pozwalają na cienkie i równomierne rozprowadzenie na blachach i kilkukrotny wypiek bez gryzącego dymu oraz zmiany smaku pieczywa. Oferta obejmuje emulsje uniwersalne i specjalistyczne oraz olej roślinny do smarowania dzielarek i krajalnic do pieczywa.

Tłuszcze

Wysokiej jakości margaryny do zastosowań półcukierniczych i cukierniczych spełniające najbardziej wymagające potrzeby profesjonalnych piekarni i cukierni.

Pozostałe

Dodatki do wyrobów cukierniczych lub piekarskich poprawiające jakość wyrobów finalnych. Proste i wygodne w użyciu.

1 2