

Aromaty
Szeroka oferta aromatów, są to wysokiej jakości dodatki, które nadają finalnym produktom wyjątkowe walory sensoryczne. W ofercie dostępne są aromaty w postaci płynnej i proszkowej. Portfolio obejmuje również aromaty naturalne.
Aromat migdałowy AP004/OF
Aromat migdałowy w płynie – intensywny smak z wyraźną nutą marcepanową.
Aromat miodowy AP027/PB1
Aromat miodowy w postaci proszku, wyraźnie słodki, intensywnie miodowy, typowy dla naturalnego, dojrzałego miodu pszczelego.
Aromat mleczno-śmietankow AP071/P
Aromat mleczno-śmietankowy w postaci proszku, o typowym, wyraźnie kremowym profilu, z intensywną słodyczą, która doskonale oddaje smak gęstego, słodzonego mleka.
Aromat morelowy AP035/10F
Aromat morelowy w postaci płynnej, o typowym, intensywnie słodkim profilu dojrzałych moreli, z delikatną nutą dżemową.
Aromat morelowy AP035/20
Aromat morelowy w postaci płynnej, o typowym, intensywnie słodkim profilu dojrzałych moreli, z nutą dżemową.
Aromat morelowy AP035/P
Aromat morelowy w postaci proszku, o typowym, intensywnie słodkim profilu dojrzałych moreli, z delikatną nutą dżemową.
Aromat morelowy nat. AP035/0501L
Aromat morelowy naturalny, w postaci płynnej, o intensywnie słodkim profilu dojrzałych moreli, z delikatną nutą dżemową, charakterystyczną dla owoców o pełnym aromacie.
Aromat nugatowy AP075/20
Aromat nugatowy w formie płynnej, o intensywnym, słodko-tłustym profilu z wyraźną nutą orzecha laskowego, typową dla klasycznego nugatu.
Aromat orzech laskowy AP021/544 P
Aromat orzecha laskowego w postaci proszku, o głębokim, prażonym charakterze z bogatą, tłustą nutą typową dla świeżo prażonych orzechów laskowych.
Aromat orzech laskowy AP021/50
Aromat orzecha laskowego w formie płynnej, o głębokim, prażonym charakterze z bogatą, tłustą nutą typową dla świeżo prażonych orzechów laskowych.
Aromat orzech laskowy AP021/30
Aromat orzecha laskowego w formie płynnej, o intensywnym, prażonym charakterze z tłustą nutą typową dla świeżo prażonych orzechów laskowych.
Aromat opuncji figowej AP100/0501L
Aromat opuncji w postaci płynnej, o egzotycznym profilu smakowym – słodki, z wyraźną, lekko cierpką nutą, charakterystyczną dla dojrzałych owoców opuncji.