aromaty proszkowe

Aromat orzech laskowy AP021/544 P

Aromat orzecha laskowego w postaci proszku, o głębokim, prażonym charakterze z bogatą, tłustą nutą typową dla świeżo prażonych orzechów laskowych.

Aromat nugatowy AP075/20

Aromat nugatowy w formie płynnej, o intensywnym, słodko-tłustym profilu z wyraźną nutą orzecha laskowego, typową dla klasycznego nugatu.

Aromat morelowy nat. AP035/0501L

Aromat morelowy naturalny, w postaci płynnej, o intensywnie słodkim profilu dojrzałych moreli, z delikatną nutą dżemową, charakterystyczną dla owoców o pełnym aromacie.

Aromat morelowy AP035/P

Aromat morelowy w postaci proszku, o typowym, intensywnie słodkim profilu dojrzałych moreli, z delikatną nutą dżemową.

Aromat morelowy AP035/20

Aromat morelowy w postaci płynnej, o typowym, intensywnie słodkim profilu dojrzałych moreli, z nutą dżemową.

Aromat morelowy AP035/10F

Aromat morelowy w postaci płynnej, o typowym, intensywnie słodkim profilu dojrzałych moreli, z delikatną nutą dżemową.

Aromat mleczno-śmietankow AP071/P

Aromat mleczno-śmietankowy w postaci proszku, o typowym, wyraźnie kremowym profilu, z intensywną słodyczą, która doskonale oddaje smak gęstego, słodzonego mleka.

Aromat miodowy AP027/PB1

Aromat miodowy w postaci proszku, wyraźnie słodki, intensywnie miodowy, typowy dla naturalnego, dojrzałego miodu pszczelego.

Aromat migdałowy AP004/OF

Aromat migdałowy w płynie – intensywny smak z wyraźną nutą marcepanową.

Aromat migdałowy AP004/F

Aromat migdałowy w płynie – intensywny, słodki smak z wyraźną nutą marcepanową.

Aromat migdałowy AP004/30

Aromat migdałowy w płynie – intensywny, charakterystyczny smak i zapach migdałów.

Aromat migdałowy AP004

Aromat migdałowy w płynie o intensywnym, wyrazistym smaku migdałów, ze subtelną nutą marcepanową oraz lekkim, słodkawym akcentem.