aromaty proszkowe
Aromat róży AP019/30
Aromat różany w płynie: intensywny i charakterystyczny, z wyraźnie dominującą, silną nutą świeżych płatków róży.
Aromat zabayone Z110/WE
Aromat Zabayone w płynie o wyrafinowanym, alkoholowym charakterze, wzbogacony delikatną nutą toffee.
Aromat petit beurre AP114/P
Aromat w proszku typu Petit Beurre, wyraźny, słodki, typowy dla świeżo upieczonych maślanych ciasteczek.
Aromat petit beurre AP114/80
Aromat w płynie typu Petit Beurre, intensywny, słodki, typowy dla świeżo upieczonych maślanych ciasteczek.
Aromat piernikowy AP038/3
Aromat piernikowy w płynie o przyjemnym, ciepłym i korzennym charakterze, z wyraźnie wyczuwalną nutą przypraw.
Aromat owoce lasu AP023/25L1
Aromat owoce leśne w postaci płynnej o wyraźnej, charakterystycznej cukierkowej nucie.
Aromat peti beurre AP114/0501L
Aromat w płynie typu Petit Beurre, bardzo intensywny, słodki, typowy dla świeżo upieczonych maślanych ciasteczek.
Aromat Owoce Lasu AP023/P
Aromat owoce lasu w postaci proszku, charakterystyczny aromat owoców leśnych, wyraźny, intensywny, z dominującą nutą cukierkową.
Aromat owoce lasu AP023 gl
Aromat owoce lasu w postaci płynnej, charakterystyczny aromat owoców leśnych, wyraźny, intensywny, z dominującą nutą cukierkową.
Aromat opuncji figowej AP100/0501L
Aromat opuncji w postaci płynnej, o egzotycznym profilu smakowym – słodki, z wyraźną, lekko cierpką nutą, charakterystyczną dla dojrzałych owoców opuncji.
Aromat orzech laskowy AP021/30
Aromat orzecha laskowego w formie płynnej, o intensywnym, prażonym charakterze z tłustą nutą typową dla świeżo prażonych orzechów laskowych.
Aromat orzech laskowy AP021/50
Aromat orzecha laskowego w formie płynnej, o głębokim, prażonym charakterze z bogatą, tłustą nutą typową dla świeżo prażonych orzechów laskowych.