Receptury
Nadzienie kremowe na bazie Crema Arte Krem biały o smaku kokosowym [CA Krem biały o sm. kokos] – z masłem i spirytusem

Nadzienie kremowe na bazie Crema Arte Krem biały o smaku kokosowym [CA Krem biały o sm. kokos] – z masłem i spirytusem

Opis receptury

Nadzienie kremowe


Masło napowietrzyć przy zastosowaniu rózgi na średnich, a następnie na wysokich obrotach. W trakcie ubijania dodawać porcjami CA Krem biały o sm. kokos oraz spirytus. Mieszać do czasu powstania jednolitej masy. Krem szprycować za pomocą rękawa cukierniczego zakończonego karbowaną tylką.

Nadzienie kremowe na bazie Crema Arte Krem biały o smaku kokosowym [CA Krem biały o sm. kokos] – z masłem i spirytusem

Produkty

CA Krem biały o sm. kokos

Crema Arte Biały Krem o smaku kokosowym