
Banoffee
Banoffee
Mieszanka do wypieku ciasta o smaku bananowo-karmelowym.
Zalety
- charakterystyczna nuta smakowa banana w połączeniu z karmelem
- puszysty i wilgotny miękisz
- złocisto-brązowa barwa
- puszysta i eleastyczna struktura
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Banoffee 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o wyraźnym smaku i zapachu bananowo-karmelowym. Nutę smakową nadają ciastu żelki bananowe, zapewniając ciekawe doznania sensoryczne. Produkty przygotowane na bazie mieszanki ciasta Banoffee charakteryzują się wilgotnym miękiszem i równomierną porowatością. Ciasto ma przyjemną, złocisto-brązową barwę oraz puszystą i elastyczną strukturę. Mieszanka ciasta Banoffee nadaje się pod proste receptury, a także wykwintne wypieki z bananową nutą. Ciasto niezwykle popularne w Wielkiej Brytanii, podawane w różnych kompozycjach z mocnym, słodkim akcentem.
