Mieszanki cukiernicze
Ciasto o smaku Truflowym

Mieszanka do przygotowania ciasta o smaku truflowym.

Zalety

  • delikatny i wilgotny, soczysty miękisz
  • czekoladowy smak, podkreślony kawałkami chrupiącej czekolady
  • specjalnie dobrane aromaty, które decydują o truflowym charakterze ciasta
  • proste i szybkie w przygotowaniu
  • długo zachowana świeżość ciast
  • zdolność utrzymania owoców i innych dodatków na powierzchni ciasta
  • mieszankę polecamy do: babek, placków, muffinek lub bardziej wykwintnych ciast deserowych połączonych z kremami, musami, polewami, nadzieniami.

Opis produktu

Ciasto o smaku truflowym jest idealne na ważne chwile, podniosłe uroczystości czy zimowe wieczory. Wspaniale komponuje się z owocami, polewą czekoladową i kremami. Z tej mieszanki można przyrządzić ciemne i wilgotne ciasto o mocnym, czekoladowym smaku. Jego charakter dodatkowo podkreślają kawałki chrupiącej czekolady i kompozycja aromatów nadająca mu szczególny, truflowy smak.


Receptura podstawowa

Ciasto o smaku Truflowym