Mieszanki cukiernicze
Ciasto Miodowo-Czekoladowe

Koncentrat ciasta miodowo-czekoladowego.

Zalety

  • doskonałe walory smakowe ciasta - kombinacja czekolady i miodu nadaje ciastu wyjątkowy charakter
  • szybkie i proste przygotowanie
  • wysoka i jednolita jakość wypieku
  • długie zachowanie świeżości
  • szeroki wachlarz zastosowań-tworzyć można szereg propozycji ciast, od prostych babek do wykwintnych tortów i innych ciast deserowych

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Ciasto Miodowo-Czek. 15.0 15.00 KG worek

Opis produktu

Ta smakowita kombinacja delikatnego ciasta, ciemnej czekolady i miodu to przebój cukierni w całej Europie. Jest to pyszna propozycja dla wszystkich łasuchów. Ciasto Miodowo-Czekoladowe to koncentrat do wypieku wyśmienitego ciasta z kawałkami aromatycznej, ciemnej czekolady i kuleczkami złocistego miodu, które nie rozpływają się podczas wypieku. Wypieki przygotowane na bazie naszej mieszanki mają bogaty smak domowego ciasta, a jednocześnie zachowują delikatną strukturę i zapewniają niezmienną jakość oraz zawsze taki sam rezultat. Ciasto Miodowo-Czekoladowe można przyrządzać na różne sposoby w zależności od gustów i wymagań klientów. Nadaje się zarówno na babkę, jak i na luksusowe ciasto dekorowane bitą śmietaną i owocami. Dodając do ciasta przyprawy korzenne, otrzymujemy wspaniały świąteczny piernik.


Receptura podstawowa

Ciasto Miodowo-Czekoladowe