
KremLine-krem jogurtowy
KremLine-krem jogurtowy
Krem jogurtowy na bazie tłuszczów roślinnych.
Zalety
- jednolita i gładka konsystencja
- możliwość łączenia z tłuszczami, śmietaną
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
KremLine-krem jogurtowy 12.0 | 12.00 KG | pojemnik |
Opis produktu
KremLine to nadzienie jogurtowe na bazie tłuszczów roślinnych, przeznaczone do nadziewania oraz dekoracji wyrobów cukierniczych. Można je stosować w wyrobach gotowych. Nie jest odporne na temperaturę wypieku. Nadzienie ma jednolitą i gładką konsystencję, wyrazisty smak, łatwo napowietrza się. Można je łączyć z tłuszczami, ze śmietaną.
Nadzienie ma szeroką gamę zastosowania, np. do przekładania wafli, jako nadzienie do rogali – croissantów, jako baza smakowa do kremu typu Russel, jako baza do musów owocowych. Krem nadaje się również do aromatyzowania, barwienia oraz łączenia z wieloma dodatkami smakowymi.
Receptura podstawowa
