Kremy
KremLine-krem jogurtowy

Krem jogurtowy na bazie tłuszczów roślinnych.

Zalety

  • jednolita i gładka konsystencja
  • możliwość łączenia z tłuszczami, śmietaną

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
KremLine-krem jogurtowy 12.0 12.00 KG pojemnik

Opis produktu

KremLine to nadzienie jogurtowe na bazie tłuszczów roślinnych, przeznaczone do nadziewania oraz dekoracji wyrobów cukierniczych. Można je stosować w wyrobach gotowych. Nie jest odporne na temperaturę wypieku. Nadzienie ma jednolitą i gładką konsystencję, wyrazisty smak, łatwo napowietrza się. Można je łączyć z tłuszczami, ze śmietaną.
Nadzienie ma szeroką gamę zastosowania, np. do przekładania wafli, jako nadzienie do rogali – croissantów, jako baza smakowa do kremu typu Russel, jako baza do musów owocowych. Krem nadaje się również do aromatyzowania, barwienia oraz łączenia z wieloma dodatkami smakowymi.


Receptura podstawowa

KremLine-krem jogurtowy