tło lew
Szkolenie Akademii Zeelandia

Praliny i musy Boże Narodzenie

Trener
Marcin Surdyk Marcin Surdyk
Marcin Bręcz Marcin Bręcz
Data szkolenia
19-20.11.2019
Miejsce

Zeelandia Sp. z o.o.
ul. Sowia 6c
62-080 Tarnowo Podgórne

Opis szkolenia

- techniki temperowania czekolady
- sposoby barwienia czekolady, oraz dekoracji pralin
- kompozycje smakowe, oraz przygotowanie nadzień do pralin
- techniki tworzenia pralin
- wytrawne praliny
- autorskie tabliczki czekolady
- monoporcje
- stylistyka, oraz kompozycja smakowa
- techniki dekoracji monoporcji (polewy, zamsze)
Godziny szkolenia:
Dzień 1
09:00 - 17:00
Dzień 2
9:00 - 15:00
Ceny szkolenia:
Dla Klientów Zeelandia
500zł
Pozostali
1000zł
Ilość miejsc na szkolenie jest ograniczona. Potwierdzenie udziału w szkoleniu prześlemy e-mailem.