tło lew
Szkolenie Akademii Zeelandia

Desery a la carte i dekoracje kwiatowe

Trener
Marcin Surdyk Marcin Surdyk
Marcin Bręcz Marcin Bręcz
Data szkolenia
10-11.09.2019
Miejsce

Zeelandia Sp. z o.o.
ul. Sowia 6c
62-080 Tarnowo Podgórne

Opis szkolenia

Szkolenie da odpowiedź na pytania:
jak pracować zmonoporcjami?
Jak dekorować monoporcje?
Co wziąć pod uwagę przy słodkim cateringu?

Co jeszcze w ramach szkolenia:
- monoporcje - stylistyka oraz kompozycja smakowa
- wizerunek i kompozycja deserów na talerzu
- kompozycje smakowe wyrobów deserowych na bazie czekolady Arabesque
- słodki catering - słodkie porcje bufetowe
- elementy dekoracyjne Dobla
- wykorzystanie kwiatów jadalnych
Godziny szkolenia:
Dzień 1
09:00 - 17:00
Dzień 2
9:00 - 15:00
Ceny szkolenia:
Dla Klientów Zeelandia
500zł
Pozostali
1000zł
Ilość miejsc na szkolenie jest ograniczona. Potwierdzenie udziału w szkoleniu prześlemy e-mailem.