tło lew
Szkolenie Akademii Zeelandia

Czekoladowy zawrót głowy

Trener
Marcin Surdyk Marcin Surdyk
Marcin Bręcz Marcin Bręcz
Data szkolenia
15-16.10.2019
Miejsce

Zeelandia Sp. z o.o.
ul. Sowia 6c
62-080 Tarnowo Podgórne

Opis szkolenia

- techniki temperowania czekolady
- praliny (dekorowanie oraz kompozycja smakowa)
- różne zastosowania czekolad
- tabliczki czekoladowe w różnych aranżacjach
- kompozycje smakowe wyrobów deserowych (musy, kremy na bazie czekolady)
- stylizacja oraz dekoracje powierzchni wyrobów deserowych produktami czekoladowymi
- czekolada plastyczna (przygotowanie, oraz wykorzystanie)
- dekoracje czekoladowe (miedzy innymi wykorzystanie elementów dekoracyjnych Dobla)
Godziny szkolenia:
Dzień 1
09:00 - 17:00
Dzień 2
9:00 - 15:00
Ceny szkolenia:
Dla Klientów Zeelandia
500zł
Pozostali
1000zł
Ilość miejsc na szkolenie jest ograniczona. Potwierdzenie udziału w szkoleniu prześlemy e-mailem.