Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


Przygotowanie

Ciasto rozwałkować na odpowiednią grubość ( ok. 3mm), wycinać trójkąty i formować croissanty. Fermentacja końcowa - chłodnio/garownia. Wypiek na piecu "obrotowym" - tem. - 240*C, dół - 225*C - czas - ok.18 - 20 minut, - zaparowanie 5s. - komin otwożyć na 5minut przed końcem pieczenia

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również