Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

300 g margaryna
1500 g śliwki
200 g wino Porto
120 g żelatyna
120 g woda
1000 g woda
1400 g śmietana 30%

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód owsiany

Potrzebne składniki

300 g margaryna
2

Krok 2

Galaretka śliwkowa z winem Porto

Potrzebne składniki

1500 g śliwki
200 g wino Porto
120 g żelatyna
120 g woda
3

Krok 3

Krem budyniowy - Maestro krem

Potrzebne składniki

1000 g woda
4

Krok 4

Krem biała czekolada-jogurt

Potrzebne składniki

1400 g śmietana 30%
5

Krok 5

Żel dekoracyjny

6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

Kostkę składać w następującej kolejności: 1. Blat Q'ki 2. Galaretka śliwkowa z winem Porto 3. Krem budyniowy - Maestro krem 4. Krem biała czekolada - jogurt 6. Chłodzenie 7. Pokrywanie powierzchni żelem Paleta Cold White 8. Dekoracja kostki

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również