Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

500 g olej
500 g jaja
75 g woda
1065 g mleko 2 % tł,
1065 g śmietana 30%
80 g margaryna
pokaż wszystkie
35 g woda
980 g brzoskwinie z syropu
1950 g śmietana 30%
26 g żelatyna
305 g olej
5 g barwnik spożywczy

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto truflowe

Potrzebne składniki

500 g olej
500 g jaja
75 g woda
2

Krok 2

Creme Brulee czekoladowy

Potrzebne składniki

1065 g mleko 2 % tł,
1065 g śmietana 30%
3

Krok 3

Potrzebne składniki

4

Krok 4

Kruszonka

Potrzebne składniki

80 g margaryna
35 g woda
5

Krok 5

Galaretka brzoskwiniowa

Potrzebne składniki

980 g brzoskwinie z syropu
6

Krok 6

Mus z białej czekolady

Potrzebne składniki

1950 g śmietana 30%
26 g żelatyna
7

Krok 7

Zamsz

Potrzebne składniki

305 g olej
5 g barwnik spożywczy
8

Krok 8

Dekoracja

Przygotowanie

1. Ciasto truflowe 2. Creme Brulee czekoladowy 3. Kruszonka 4. Galaretka brzoskwiniowa 5. Mrożenie 6. Mus z białej czekolady 7. Mrożenie 8. Zamsz 9. Dekoracja Receptura na 13 sztuk

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również