Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

125 g jaja
150 g olej
25 g woda
300 g gruszki w syropie
2 g gałka muszkatołowa
20 ml sok z limonki
200 g sok z jabłek
10 ml ocet balsamiczny
5 g żelatyna
25 g woda
400 g śmietana 36%
pokaż wszystkie
25 g pasta orzechowa
25 ml oliwa z oliwek
30 g PRAŻYNKI Pailleté Feuilletine
100 g Orzechy nerkowca
40 g Trawa cytrynowa
70 ml sok z limonki
250 g woda
1000 g śmietana 30%
200 g olej
10 g biel tytanowa

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat czekoladowy

Potrzebne składniki

125 g jaja
150 g olej
25 g woda
2

Krok 2

Galaretka gruszkowa

Potrzebne składniki

300 g gruszki w syropie
2 g gałka muszkatołowa
20 ml sok z limonki
3

Krok 3

Krem jabłkowy z octem balsamicznym

Potrzebne składniki

200 g sok z jabłek
10 ml ocet balsamiczny
5 g żelatyna
25 g woda
400 g śmietana 36%
4

Krok 4

Prażynka orzechowa

Potrzebne składniki

25 g pasta orzechowa
25 ml oliwa z oliwek
30 g PRAŻYNKI Pailleté Feuilletine
100 g Orzechy nerkowca
5

Krok 5

Krem z trawą cytrynową

Potrzebne składniki

40 g Trawa cytrynowa
70 ml sok z limonki
250 g woda
1000 g śmietana 30%
6

Krok 6

Zamsz

Potrzebne składniki

200 g olej
10 g biel tytanowa
7

Krok 7

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat czekoladowy 2. Prażynka orzechowa 3. Galaretka gruszkowa 4. Krem jabłkowy z octem balsamicznym 5. Mrożenie 6. Krem z trawą cytrynową 7. Mrożenie 8. Zamsz 9. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również