Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

400 g jaja
40 g woda
250 g pulpa malinowa
250 g Sok z buraków
1300 g śmietana 30%
250 g pulpa z czerwonej pomarańczy
pokaż wszystkie
220 g Aperol
360 g śmietana 30%
60 g masło
60 g woda
12 g żelatyna

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Biszkopt czekoladowy

Potrzebne składniki

400 g jaja
40 g woda
2

Krok 2

Galaretka malinowo - buraczana

Potrzebne składniki

250 g pulpa malinowa
250 g Sok z buraków
3

Krok 3

Krem z czerwonej pomarańczy i aperolu

Potrzebne składniki

1300 g śmietana 30%
250 g pulpa z czerwonej pomarańczy
220 g Aperol
4

Krok 4

Polewa

Potrzebne składniki

360 g śmietana 30%
60 g masło
60 g woda
12 g żelatyna
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

Tort składać w kolejności: 1. Biszkopt czekoladowy 2. Galaretka malinowo - buraczana 3. Biszkopt czekoladowy 4. Krem z czerwonej pomarańczy i aperolu 5. Polewa 6. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również