Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

125 g olej
125 g jaja
250 g woda
250 g śmietana 30%
35 g cukier puder
165 g truskawki
pokaż wszystkie
250 g śmietana 30%
100 g woda
250 g Twaróg sernikowy
25 g olej
1 g barwnik spożywczy

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto cytrusowe

Potrzebne składniki

125 g olej
125 g jaja
2

Krok 2

Pianka truskawkowa

Potrzebne składniki

250 g woda
250 g śmietana 30%
35 g cukier puder
165 g truskawki
3

Krok 3

Krem serowy

Potrzebne składniki

250 g śmietana 30%
100 g woda
250 g Twaróg sernikowy
4

Krok 4

Zamsz

Potrzebne składniki

25 g olej
1 g barwnik spożywczy
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Pianka truskawkowa 2. Mrożenie 3. Krem Serowy 4. Ciasto cytrusowe 5. Mrożenie 6. Zamsz 7. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również