Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

100 g jaja
65 g olej
100 g woda
220 g mandarynki
20 g imbir świeży
15 g masło
10 g woda
200 g śmietana 30%
200 g mleko 3,2% tł,
660 g śmietana 30%
pokaż wszystkie
25 g cukier
75 g żółtka jaj
12 g żelatyna
1 szt. laska wanilii
50 g masło kakaowe
5 g barwnik spożywczy
90 g śmietana 30%
15 g masło
15 g woda
3 g żelatyna

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

100 g jaja
65 g olej
100 g woda
2

Krok 2

Galaretka o smaku mandarynki z imbirem

Potrzebne składniki

220 g mandarynki
20 g imbir świeży
3

Krok 3

Q'ki korzenne

Potrzebne składniki

15 g masło
10 g woda
4

Krok 4

Czekoladowy krem brulee

Potrzebne składniki

200 g śmietana 30%
200 g mleko 3,2% tł,
5

Krok 5

Mus czekoladowo - waniliowy

Potrzebne składniki

660 g śmietana 30%
25 g cukier
75 g żółtka jaj
12 g żelatyna
1 szt. laska wanilii
6

Krok 6

Zamsz

Potrzebne składniki

50 g masło kakaowe
5 g barwnik spożywczy
7

Krok 7

Białe glesage

Potrzebne składniki

90 g śmietana 30%
15 g masło
15 g woda
3 g żelatyna

Przygotowanie

1. Blat 2. Galaretka o smaku mandarynki z imbirem 3. Q'ki korzenne 4. Czekoladowy krem brulee 5. Mus czekoladowo - waniliowy 6. zamsz 8. Białe glesage (kulki z musu oblane białym glesage)

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również