Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

600 g jaja
100 g woda
100 ml spirytus
1100 g woda
1100 ml śmietana 30%
600 ml śmietana 30%

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Biszkopt czekoladowy

Potrzebne składniki

600 g jaja
100 g woda
2

Krok 2

Krem czekoladowy

Potrzebne składniki

100 ml spirytus
3

Krok 3

Nadzienie wiśniowe

Potrzebne składniki

4

Krok 4

Krem jogurtowy

Potrzebne składniki

1100 g woda
1100 ml śmietana 30%
5

Krok 5

Polewa

Potrzebne składniki

600 ml śmietana 30%

Przygotowanie

Blat biszkoptowy przesmarować kremem czekoladowym, wyłożyć nadzienie wiśniowe, a następnie krem jogurtowy, drugi blat biszkoptowy i cieńszą warstwę kremu jogurtowego . Schłodzić. Wierzch i boki pokryć polewą, fantazyjnie udekorować elementami przygotowanymi ze Scaldis deserowy. Przechowywać w warunkach chłodniczych.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również