Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

375 g jaja
375 g olej
375 g woda
1000 g mascarpone
1000 g śmietana 30%
pokaż wszystkie
500 g woda
2 szt. laska wanilii
400 g maliny
400 g truskawki
400 g borówka amerykańska

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Krążki

Potrzebne składniki

375 g jaja
375 g olej
375 g woda
2

Krok 2

Krem Mascarpone

Potrzebne składniki

1000 g mascarpone
1000 g śmietana 30%
500 g woda
2 szt. laska wanilii
3

Krok 3

Owoce

Potrzebne składniki

400 g maliny
400 g truskawki
400 g borówka amerykańska

Przygotowanie

1. Krążek 2. Krem mascarpone 3. Krążek 4. Krem mascarpone 5. Krążek 6. Krem mascarpone 7. Mrożenie 8. Tort o średnicy 26 cm 9. Tort o średnicy 20 cm 10. Tort o średnicy 14 cm 11. Owoce

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również