Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

60 g jaja
60 g olej
10 g woda
100 g mleko 2 % tł,
12 g żelatyna
60 g woda
70 g orzechy laskowe
510 g śmietana 30%
70 g cukier
pokaż wszystkie
50 g woda
100 g orzechy włoskie
20 g masło
180 g śmietana 30%
6 g żelatyna
25 g woda
100 g śmietana 30%
5 g syrop glukozowy

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

60 g jaja
60 g olej
10 g woda
2

Krok 2

Krem z orzechami laskowymi

Potrzebne składniki

100 g mleko 2 % tł,
12 g żelatyna
60 g woda
70 g orzechy laskowe
510 g śmietana 30%
3

Krok 3

Krem z orzechami włoskimi

Potrzebne składniki

70 g cukier
50 g woda
100 g orzechy włoskie
20 g masło
4

Krok 4

Potrzebne składniki

180 g śmietana 30%
6 g żelatyna
25 g woda
5

Krok 5

Polewa czekoladowa

Potrzebne składniki

100 g śmietana 30%
5 g syrop glukozowy

Przygotowanie

1. Krem z orzechami laskowymi 2. Krem z orzechami włoskimi 3. Krążek 4. Polewa czekoladowa

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również