Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

150 g margaryna
70 g woda
300 g masło
450 g śmietana 30%
1150 g śmietana 30%
pokaż wszystkie
10 g sól morska gruboziarnista
180 g cukier
330 g śmietana 36%
500 g śmietana 30%
20 g syrop glukozowy

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód czekoladowy

Potrzebne składniki

150 g margaryna
70 g woda
300 g masło
2

Krok 2

Krem czekoladowy

Potrzebne składniki

450 g śmietana 30%
3

Krok 3

Mus czekolada / karmel / sól morska

Potrzebne składniki

1150 g śmietana 30%
10 g sól morska gruboziarnista
180 g cukier
330 g śmietana 36%
4

Krok 4

Ganache

Potrzebne składniki

500 g śmietana 30%
20 g syrop glukozowy
5

Krok 5

Dekoracje

Przygotowanie

1. Spód czekoladowy 2. Krem czekoladowy - chłodzenie 3. Mus czekolada z karmelem i solą morską - mrożenie 4. Polewa czekoladowa - pokrywanie zamrożonego musu 5. Dekoracja tortu. Przechowywać w warunkach chłodniczych.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również