Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

150 g jaja
150 g olej
900 g śmietana 30%
220 g woda
400 g gruszki
100 g woda
50 g cukier

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

150 g jaja
150 g olej
2

Krok 2

Krem gruszkowy

Potrzebne składniki

900 g śmietana 30%
220 g woda
400 g gruszki
3

Krok 3

Nakropka

Potrzebne składniki

100 g woda
50 g cukier
4

Krok 4

Dekoracja

Przygotowanie

Tort składać w kolejności: 1. Blat - nasączyć 2. Krem gruszkowy 3. Gruszki (pokrojone w kostkę) 4. Wirki czekolada mleczna 5. Blat Maestro Clasic - nasączyć 6. Krem gruszkowy 7. Chłodzenie tortu 8. Pokrycie powierzchni tortu żelem Paletta Cold 9. Dekoracja tortu (wiórkami przygtowanymi ze Scaldis Biały oraz gruszami pokrytymi Paletta Cold)

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również