Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

450 g cukier
450 g woda
960 g orzechy włoskie
300 g olej
850 g mascarpone
pokaż wszystkie
250 g woda
200 g orzechy włoskie
200 g daktyle
1000 g śmietana 30%
25 g kakao

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Krążki bezowe

Potrzebne składniki

450 g cukier
450 g woda
2

Krok 2

Potrzebne składniki

960 g orzechy włoskie
3

Krok 3

Polewa

Potrzebne składniki

300 g olej
4

Krok 4

Krem tiramisu z kajmakiem

Potrzebne składniki

850 g mascarpone
250 g woda
200 g orzechy włoskie
200 g daktyle
1000 g śmietana 30%
5

Krok 5

Posypka

Potrzebne składniki

25 g kakao
6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Krążek bezowy pokryty polewą 2. Krem 3. Krążek bezowy pokryty polewą z obu stron 4. Krem 5. Krążek bezowy pokryty polewą od wewnętrznej strony 7. Posypka 8. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również