Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

200 g jaja
130 g olej
200 g woda
75 ml oliwa z oliwek
180 g PRAŻYNKI Pailleté Feuilletine
pokaż wszystkie
75 g pasta orzechowa
225 g Jeżyny mrożone
150 g woda
700 g śmietana 30%
50 g olej

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Krążki czekoladowe

Potrzebne składniki

200 g jaja
130 g olej
200 g woda
2

Krok 2

Prażynka

Potrzebne składniki

75 ml oliwa z oliwek
180 g PRAŻYNKI Pailleté Feuilletine
75 g pasta orzechowa
3

Krok 3

Galaretka jeżynowa

Potrzebne składniki

225 g Jeżyny mrożone
150 g woda
4

Krok 4

Krem biała czekolada - jogurt

Potrzebne składniki

700 g śmietana 30%
5

Krok 5

Zamsz

Potrzebne składniki

50 g olej
6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Krążek czekoladowy 2. Prażynka 3. Mrożenie 4. Galaretka jeżynowa 5. Krążek czekoladowy 6. Mrożenie 7. Krem biała czekolada - jogurt 8. Mrożenie 9. Zamsz 10. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również