Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

390 g jaja
40 g woda
750 g pulpa porzeczkowa
1050 g śmietana 30%
12.5 g żelatyna
pokaż wszystkie
350 g cukier
350 g woda
530 g śmietana 30%
210 g syrop glukozowy
20 g żelatyna

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Biszkopt czekoladowy

Potrzebne składniki

390 g jaja
40 g woda
2

Krok 2

Galaretka Czarna porzeczka

Potrzebne składniki

750 g pulpa porzeczkowa
3

Krok 3

Mus czekolada mleczna

Potrzebne składniki

1050 g śmietana 30%
12.5 g żelatyna
4

Krok 4

Poncz - syrop cukrowy

Potrzebne składniki

350 g cukier
350 g woda
5

Krok 5

Polewa czekoladowa

Potrzebne składniki

530 g śmietana 30%
210 g syrop glukozowy
20 g żelatyna
6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

Tort składać w rantach o średnicy 15 cm w kolejności: 1. Biszkpot czekoladowy - nasączony ponczem 2. Galaretka czarna porzeczka 3. Biszkpot czekoladowy - nasączony ponczem 4. Mus czekolada mleczna 5. Polewa czekoladowa - tort powinien być zamrożony w celu pokrycia go w całości polewą. Gotowy tort ozdobić dekoracjami Dobla.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również