Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

530 g jaja
450 g olej
130 g woda
450 g mleko 2 % tł,
36 g żelatyna
900 g śmietana 30%
100 g mleko 2 % tł,
pokaż wszystkie
300 g likier malibu
1400 g śmietana 30%
30 g żelatyna
180 g śmietana 30%
30 g masło
30 g woda
6 g żelatyna

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód kokosowy

Potrzebne składniki

530 g jaja
450 g olej
130 g woda
2

Krok 2

Mus o smaku mlecznej czekolady

Potrzebne składniki

450 g mleko 2 % tł,
36 g żelatyna
900 g śmietana 30%
3

Krok 3

Posypka

4

Krok 4

Mus Malibu

Potrzebne składniki

100 g mleko 2 % tł,
300 g likier malibu
1400 g śmietana 30%
30 g żelatyna
5

Krok 5

Nadzienie

6

Krok 6

Glazura biała czekolada

Potrzebne składniki

180 g śmietana 30%
30 g masło
30 g woda
6 g żelatyna
7

Krok 7

Dekoracja

Przygotowanie

1. Mus Malibu 2. Mus o smaku mlecznej czekolady 3. Posypka 4. Nadzienie 5. Spód kokosowy 6. Glazura biała czekolada 7. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również