Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

270 g olej
220 g jaja
40 g woda
900 g śmietana 30%
280 g śmietana 30%
280 g woda
100 g woda
400 g maliny

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat czekoladowy

Potrzebne składniki

270 g olej
220 g jaja
40 g woda
2

Krok 2

Mus czekoladowy

Potrzebne składniki

900 g śmietana 30%
3

Krok 3

Krem sernikowy

Potrzebne składniki

280 g śmietana 30%
280 g woda
4

Krok 4

Galaretka malinowa

Potrzebne składniki

100 g woda
400 g maliny
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat czekoladowy 2. Mus czekoladowy 3. Blat czekoladowy 4. Krem sernikowy 5. Mrożenie 6. Galaretka malinowa 7. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również