Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

160 g jaja
160 g olej
50 g masło
50 g cukier puder
50 g białko
25 g mąka pszenna typ 450
25 g kakao
pokaż wszystkie
300 g jaja
30 g woda
660 g woda
660 g śmietana 30%
80 g cukier puder
830 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Krążek cytrusowy

Potrzebne składniki

160 g jaja
160 g olej
2

Krok 2

Blat biszkoptowy z wzorkiem greckim

Potrzebne składniki

50 g masło
50 g cukier puder
50 g białko
25 g mąka pszenna typ 450
25 g kakao
3

Krok 3

Potrzebne składniki

300 g jaja
30 g woda
4

Krok 4

Pianka brzoskwiniowa

Potrzebne składniki

660 g woda
660 g śmietana 30%
80 g cukier puder
5

Krok 5

Galaretka cytrynowa

Potrzebne składniki

830 g woda
6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Krążek cytrusowy 2. Blat biszkoptowy z wzorkiem greckim 2. Pianka brzoskwiniowa 3. Galaretka cytrynowa 4. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również