Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

300 g jaja
300 g olej
300 g woda
156 g margaryna
72.8 g woda
pokaż wszystkie
945 g śmietana 30%
525 ml sok pomarańczowy
4350 g śmietana 30%
1087.5 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat ciasto czekoladowo-pomarańczowe z Q'ki czekoladowe

Potrzebne składniki

300 g jaja
300 g olej
300 g woda
2

Krok 2

Potrzebne składniki

156 g margaryna
72.8 g woda
3

Krok 3

Krem czekoladowy

Potrzebne składniki

945 g śmietana 30%
4

Krok 4

Galaretka pomarańczowa

Potrzebne składniki

525 ml sok pomarańczowy
5

Krok 5

Krem śmietanowy

Potrzebne składniki

4350 g śmietana 30%
1087.5 g woda
6

Krok 6

Żel dekoracyjny

7

Krok 7

Dekoracja

Przygotowanie

Tort składać w następującej kolejności w rancie o średnicy 17cm, wysokość 4 cm: 1. Blat Ciasto czekoladowo-pomarańczowe z Q'ki czekoladowe 2. Krem czekoladowy 3. Galaretka pomarańczowa 4. Krem śmietanowy 5. Mrożenie 6. Zmrożony tort pokryć żelem dekoracyjnym 7. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również