Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

150 g jaja
150 g olej
200 g woda
100 g cukier
500 g śmietana 36%
125 g woda
pokaż wszystkie
500 g śmietana 36%
100 g woda
5 g kardamon mielony
60 g woda
5 g barwnik spożywczy

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

150 g jaja
150 g olej
2

Krok 2

Nakropka

Potrzebne składniki

200 g woda
100 g cukier
3

Krok 3

Krem truskawkowy

Potrzebne składniki

500 g śmietana 36%
125 g woda
4

Krok 4

Mus kardamonowy na białej czekoladzie

Potrzebne składniki

500 g śmietana 36%
100 g woda
5 g kardamon mielony
5

Krok 5

Żel na zimno

Potrzebne składniki

60 g woda
5 g barwnik spożywczy

Przygotowanie

1. Blat 2. Krem truskawkowy 3. Mus kardamonowy na białej czekoladzie 4. Mrożenie 5. Żel na zimno 6. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również