Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

30 kg mąka pszenna typ 550
35 kg mąka pszenna typ 850
15 kg mąka żytnia typ 720
2 kg sól
3.5 kg drożdże
6 kg soja cięta
2 kg siemie lniane
pokaż wszystkie
20 kg woda
550 g jaja
550 g olej
125 g woda
500 ml śmietana 30%
330 g woda
500 ml śmietana 30%

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto czekoladowe

Potrzebne składniki

550 g jaja
550 g olej
2

Krok 2

Krem wiśniowy

Potrzebne składniki

125 g woda
500 ml śmietana 30%
3

Krok 3

Mus

Potrzebne składniki

330 g woda
500 ml śmietana 30%

Przygotowanie

Torciki składać z 3 blatów, na każdy z nich szprycować naprzemiennie kulkę kremu wiśniowego i musu. Wierzch udekorować Dobla Cygaretka jasna i Serca mix. Przechowywać w warunkach chłodniczych.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również