Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

100 g woda
100 g jaja
75 g olej
500 g śmietana 30%
125 g woda
5 g żelatyna
pokaż wszystkie
25 g woda
300 g śmietana 30%
200 g puree guanabana
64 g olej
4 g barwnik spożywczy

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat intensywna czekolada

Potrzebne składniki

100 g woda
100 g jaja
75 g olej
2

Krok 2

Krem Truskawkowy

Potrzebne składniki

500 g śmietana 30%
125 g woda
3

Krok 3

Mus Guanabana

Potrzebne składniki

5 g żelatyna
25 g woda
300 g śmietana 30%
200 g puree guanabana
4

Krok 4

Zamsz

Potrzebne składniki

64 g olej
4 g barwnik spożywczy
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Krem turskawkowy 2. Mus Guanabana 3. Blat intensywna czekolada 4. Mrożenie 5. Zamsz 6. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również