Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

285 g jaja
28 g woda
200 g jaja
25 g skrobia ziemniaczana
1575 ml śmietana 30%
pokaż wszystkie
500 g woda
500 g cukier
50 g kakao
220 g masło
25 g jaja

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Rant biszkoptowy (Maestro Czekoladowe)

Potrzebne składniki

285 g jaja
28 g woda
2

Krok 2

Rant biszkoptowy jasny

Potrzebne składniki

200 g jaja
25 g skrobia ziemniaczana
3

Krok 3

Mus czekoladowy

Potrzebne składniki

1575 ml śmietana 30%
4

Krok 4

Poncz - syrop cukrowy

Potrzebne składniki

500 g woda
500 g cukier
5

Krok 5

Spód kruchy czekoladowy

Potrzebne składniki

50 g kakao
220 g masło
25 g jaja
6

Krok 6

7

Krok 7

Wykończenie

Przygotowanie

Składać tort w formie półkuli. Kolejność warstw: 1. Mus czekoladowy 2. Blat biszkoptowy jasny nasączony ponczem 3. Mus czekoladowy 4. Blat biszkoptowy jasny nasączony ponczem 5. Mus czekoladowy 6. Frutafil rodzynki w rumie 7. Blat biszkoptowy Maestro czekoladowe nasączony ponczem 8. Mus czekoladowy. Tort zamrozić i oblać Palettą Cold Choco. Umieścić na kruchym spodzie, a następnie ozdobić dekoracjami Dobla.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również