Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

1000 g cukier
1000 g woda
825 g woda
3300 ml śmietana 30%
660 g maliny
660 g jeżyny
330 g jagody

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Dyski bezowe

Potrzebne składniki

1000 g cukier
1000 g woda
2

Krok 2

Krem-owoce leśne

Potrzebne składniki

825 g woda
3300 ml śmietana 30%
3

Krok 3

Owoce mrożone

Potrzebne składniki

660 g maliny
660 g jeżyny
330 g jagody
4

Krok 4

Krem

Potrzebne składniki

Przygotowanie

Składać kolejno: dysk bezowy, krem-owoce leśne (wyszprycowany przy zastosowaniu worka cukierniczego), część owoców mrożonych, porcję kremu owoce leśne. Całość delikatnie docisnąć drugim dyskiem bezowym. Na powierzchni wyszprycować wzorek-ślimak z ubitego Ken Presto. Udekorować owocami, ewentualnie przyprószyć cukrem gronowym Mont Blanc. Przechowywać w warunkach chłodniczych.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również