Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

300 g margaryna
35 g jaja
430 g maliny
680 g mleko 2 % tł,
680 ml śmietana 30%
pokaż wszystkie
480 g truskawki
240 g maliny
240 g jeżyny
240 g jagody

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto kruche

Potrzebne składniki

300 g margaryna
35 g jaja
2

Krok 2

Żel malinowy

Potrzebne składniki

430 g maliny
3

Krok 3

Creme brulee

Potrzebne składniki

680 g mleko 2 % tł,
680 ml śmietana 30%
4

Krok 4

Owoce

Potrzebne składniki

480 g truskawki
240 g maliny
240 g jeżyny
240 g jagody
5

Krok 5

Żel do dekoracji

Potrzebne składniki

Przygotowanie

Przechowywać w warunkach chłodniczych.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również