Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

40 g jaja
360 g margaryna
570 g woda
630 g Twaróg sernikowy
90 g olej
pokaż wszystkie
160 g jaja
490 g woda
640 g morela w puszce
60 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód kruchy

Potrzebne składniki

40 g jaja
360 g margaryna
2

Krok 2

Krem morelowy

Potrzebne składniki

570 g woda
3

Krok 3

Masa serowa

Potrzebne składniki

630 g Twaróg sernikowy
90 g olej
160 g jaja
490 g woda
4

Krok 4

Owoce

Potrzebne składniki

640 g morela w puszce
5

Krok 5

Żel

Potrzebne składniki

60 g woda
6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Spód kruchy 2. Krem morelowy 3. Masa serowa 4. Owoce 5. Żel 6. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również